Oslo Callsenter

Oslo Callsenter

– din egen telemarketingavdeling

Vi hjelper deg med å kartlegge markedet ditt, finne viktige prospekter, lage ringemaler, opprette kontakt – og til og med booke det første kundemøtet. Med 20 års erfaring innen telemarketing og møtebooking vet vi akkurat hva som trengs! Vi starter en god dialog med nye potensielle kunder – så du kan få akkurat den porteføljen du ønsker deg.

Møtebooking

Oslo Callsenter fungerer som din egen telemarketingavdeling. Vi tråler markedet og booker salgsmøter med dine interessenter, slik at du og selgerne dine kan dra rett i allerede bekreftede møter. Vi har et effektivt system for oppringing, og vet akkurat hva som skal til for at nye kunder vil møte deg med åpne armer. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du ønsker. Så legger vi til rette for nettopp det – raskt, enkelt og greit.

Kartlegging

Hva vil du vite? Uten fakta på bordet kan det være vanskelig å vite hvor du skal starte. Trenger du oversikt over kunders planer fremover? Kartlegging av potensielle kunder? Eller vil du vite om bransjen er klar for dine fremtidige planer? Oslo Callsenter gir deg svarene! Vi henter inn data med høy svarprosent og kombinerer dette med vår unike database med informasjon om alle norske bedrifter. Så du får det beste grunnlaget for å ta de riktige valgene!

Kundepleie

Ta vare på kundene dine! Fornøyde kunder er de som blir sett og får den oppfølgingen de trenger. Oslo Callsenter ringer og følger opp møtene dine og finner ut av om interessenter og kunder får den informasjonen og servicen de trenger. Vi legger også planer for hvordan dere kan forbedre og pleie kundeforholdet videre. Etterkontroll og ettermarked har aldri vært enklere!

Analyse

For å finne de mest interessante potensielle kundene er det viktig å vite hva som fungerer – både for deg og kundene dine. Oslo Callsenter finner det som kjennetegner kundene du allerede har, og spisser søket for å finne alle i målgruppen din. Med denne spesifiserte markedsanalysen øker vi sjansene dine for å lykkes! Vi filtrerer og analyserer informasjon om både kundene dine og alle andre bedrifter i markedet. Med dette som grunnlag har du en unik mulighet til å ta de rette valgene, finne nye kunder og øke omsetningen!


SoftwareNorge Logo

Software Norge AS
Oluf Onsums vei 9
0680 Oslo

Telefon: 98 90 54 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Orgnr. 973052020