Råd og veiledning - Unik grunndata - 20 års erfaring

Råd og veiledning - Unik grunndata - 20 års erfaring

Råd og veiledning

Vi finner frem til de rette prospektene – og hjelper deg med å nå flere nye kunder. Vår oppdaterte grunndata om alle norske bedrifter gir oss unik innsikt i markedet. Er du usikker på hva bedriften din trenger og hvor du skal starte? Oslo Callsenter analyserer både markedet ditt og behovene dine, gir råd og veiledning, og utformer ringemaler og spørsmål. Slik at du får det absolutt beste utgangspunktet for veien videre!

Unik grunndata

Oslo Callsenter har Norges mest komplette og oppdaterte database med informasjon om alle norske bedrifter. Dette gir oss de beste forutsetningene for å gi deg den markedsinformasjonen og -oppfølgingen du trenger. Vi har uendelig med søkemuligheter og kan spisse søket til akkurat det du leter etter. Så du unngår å bruke tid på bedrifter som ikke er interessert – og får høyere treff- og tilslagsprosent!

20 års erfaring

Vi i Oslo Callsenter er telemarketingeksperter som virkelig brenner for å nå frem til personen i den andre enden av linjen, og vi bruker vår erfaring og kompetanse aktivt. Med dyktige medarbeidere og 20 års erfaring i bransjen, vet vi akkurat hva som funker. Vi hjelper deg gjerne med å finne de gode argumentene eller å finjustere manuset før vi ringer. Du forteller oss hva du vil ha – vi formulerer det for deg og hjelper deg med å få potensielle kunder på kroken.


SoftwareNorge Logo

Software Norge AS
Oluf Onsums vei 9
0680 Oslo

Telefon: 98 90 54 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Orgnr. 973052020